'Ajax nadert akkoord over Argentijnse verdediger: bod van zeven miljoen euro'

'Ajax nadert akkoord over Argentijnse verdediger: bod van zeven miljoen euro'

Gepubliceerd: maandag 6 mei 2019 om 08:06ma 06-05-2019 om 08:06

Laatste update: maandag 6 mei 2019 om 08:11ma 06-05-2019 om 08:11

Ajax heeft zijn vizier wederom op de Argentijnse markt gericht. De Amsterdamse club is dicht bij een akkoord over de transfer van Lisandro Martinez van Defensa y Justicia, dat zo'n tien miljoen euro voor de 21-jarige linksbenige verdediger verlangt.

Dat melden diverse Argentijnse media, waaronder FOX Sports, TyC Sports en Radio Continental. Overigens lijkt Ajax in eerste instantie zeven miljoen euro te willen bieden.

Martinez staat te boek als een van de meest veelbelovende verdedigers van Argentinië. Hij is een steunpilaar bij Defensa y Justicia, dat verdienstelijk als tweede eindigde in het reguliere seizoen. Het leverde hem onder meer een oproep voor La Albiceleste op. De mandekker speelde tot dusver één interland.

Ajax is niet de enige club die in de markt was voor Martinez. De halvefinalist van de Champions League troeft naar verluidt de Argentijnse topclub River Plate af. Martinez is een centrale verdediger, maar hij kan ook als linksback uit de voeten. Hij komt in de Johan Cruijff Arena landgenoten Lisandro Magallan en Nicolas Tagliafico tegen.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws