Schrik in kamp Tottenham: Vertonghen moet Champions League-finale mogelijk missen

Schrik in kamp Tottenham: Vertonghen moet Champions League-finale mogelijk missen

Gepubliceerd: donderdag 9 mei 2019 om 13:08do 09-05-2019 om 13:08

Jan Vertonghen is vooralsnog een vraagteken voor de Champions League-finale, schrijven diverse Belgische media. De verdediger van Tottenham Hotspur lijkt niet ongeschonden uit de strijd met Ajax te zijn gekomen. Vertonghen maakte de negentig minuten gewoon vol, maar heeft klachten.

Volgens VTM Nieuws verliet Vertonghen de Johan Cruijff Arena op krukken en had hij ook een beschermende brace rond zijn rechtervoet. Het Laatste Nieuws voegt daaraan toe dat Vertonghen waarschijnlijk een enkelblessure heeft, waardoor afgewacht zal moeten worden of de Champions League-finale op 1 juni te vroeg komt.

Vertonghen was voor de tweede wedstrijd tegen Ajax al een twijfelgeval, omdat hij in de eerste wedstrijd in Londen onderuit werd gekegeld. Hij moest daardoor van het veld worden gedragen. Vertonghen kon uiteindelijk spelen, maar deed dat wel een masker om zijn neus te beschermen. 

In de komende dagen moeten scans duidelijkheid brengen over de blessure van Vertonghen. De finale wordt op 1 juni gespeeld tegen Liverpool. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws