Trainersnieuws in de maak bij NAC: Eentje is afgevallen en dat is niet Ruud

Trainersnieuws in de maak bij NAC: "Eentje is afgevallen en dat is niet Ruud"

29-05-2019 13:45 Laatste update: 13:50
20

Degradant NAC Breda denkt op korte termijn duidelijkheid te kunnen geven over de trainerspost in het Rat Verlegh Stadion. Twee kandidaten zijn nog in beeld, laat technisch directeur Tom Van Den Abbeele aan BN/DeStem weten. 

Aanvankelijk was Van Den Abbeele in gesprek met drie kandidaten; één daarvan is Ruud Brood (foto). Laatstgenoemde nam aan het einde van dit seizoen het stokje over van de vertrokken Mitchell van der Gaag. Bij degradatie zou gekeken worden of Brood ook komend seizoen, in de Keuken Kampioen Divisie, aan het roer staat in Breda.

"We zijn er nog niet uit wie de geschikte persoon is om de job te doen. Eentje is afgevallen en dat is niet Ruud. Het wordt hij of die andere persoon", vertelt Van Den Abbeele aan BN/DeStem

"Ik had gedacht vandaag (dinsdag, red.) duidelijkheid te kunnen geven, daar ben ik niet in geslaagd. Een kleine teleurstelling." De deadline is inmiddels opgeschoven naar aanstaande maandag. Uiterlijk dan hoopt NAC bekend te kunnen maken wie de leiding heeft - of houdt - bij de club.