'Real Madrid biedt 130 miljoen euro plus astronomisch salaris voor Neymar'

'Real Madrid biedt 130 miljoen euro plus astronomisch salaris voor Neymar'

Gepubliceerd: donderdag 20 juni 2019 om 07:27do 20-06-2019 om 07:27

Real Madrid heeft een eerste bod neergelegd bij Paris Saint-Germain en wil ver gaan om Neymar naar Estadio Santiago Bernabéu te halen. De club biedt 130 miljoen euro plus de overbodige Gareth Bale of James Rodriguez.

Dat meldt Mundo Deportivo. De Spaanse krant heeft vernomen dat Real zich bij PSG heeft gemeld. Neymar kan in Madrid een jaarsalaris van dertig miljoen euro tegemoet zien, maar wil per se terug naar zijn oude liefde FC Barcelona. De man van 222 miljoen euro zou al bij Paris Saint-Germain directeur Nasser El-Khelaïfi hebben aangedrongen op een vertrek in de zomer. Eerder meldde L'Equipe in Frankrijk dat al.

Real-voorzitter Florentino Perez wil met het binnenhalen van Neymar een homerun slaan. Niet alleen vanwege zijn sportieve kwaliteiten, maar vooral ook vanwege de commercie. Na het vertrek van Cristiano Ronaldo had Real niemand meer in de selectie die zo'n grote commerciële waarde vertegenwoordigt als hij en het stadion in zijn eentje kan vullen. Neymar moet die speler worden gaan worden voor De Koninklijke.

Perez wilde Neymar in 2013 al contracteren, maar verloor de transferstrijd toen van Barcelona. Die club lijkt nu opnieuw de beste papieren te hebben om hem terug te halen naar Camp Nou, al is er nog niets definitief.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Wat moet Neymar doen?

(5794 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws