'PSV gaat bij Berghuis uitkomen als Bergwijn en Lozano straks vertrokken zijn'

'PSV gaat bij Berghuis uitkomen als Bergwijn en Lozano straks vertrokken zijn'

30-06-2019 11:52 Laatste update: 11:55
207

Als Steven Bergwijn en Hirving Lozano deze zomer vertrekken, dan gaat PSV vol voor Steven Berghuis. Dat verwacht Kees Kwakman. De aanvaller van Feyenoord wordt de laatste weken nadrukkelijk in verband gebracht met een move naar Eindhoven.

De 27-jarige Berghuis staat open voor een nieuwe uitdaging, maar Feyenoord hoopt zijn doorlopende contract open te breken. In de tussentijd sprak Berghuis al met PSV over een mogelijke transfer. "Als Bergwijn en Lozano straks vertrokken zijn, dan denk ik dat PSV bij Berghuis uit gaat komen", stelt Kwakman bij FOX Sports.

"Ik zou het ook echt begrijpen. Berghuis is gewoon een heel goede speler. Hij kan nog wel wat groeien en is ervaren", vervolgt de analist. "Voor de Nederlandse competitie is het echt een topspeler."

Berghuis was afgelopen seizoen goed voor twaalf goals en twaalf assists. Voetbal International meldde eerder deze week dat Feyenoord een vraagprijs van 20 miljoen euro voor hem in gedachten heeft. Zodra Bergwijn en Lozano zijn verkocht, heeft PSV ettelijke miljoenen te besteden.