Neres samen met Messi en Di María in voorhoede van 'meest tegenvallende Copa-elf'

Neres samen met Messi en Di María in voorhoede van 'meest tegenvallende Copa-elf'

09-07-2019 07:42
87

Het toonaangevende Braziliaanse medium Globo Esporte is niet onder de indruk van de prestaties van David Neres tijdens de voorbije Copa América. De buitenspeler van Ajax heeft een plekje in het meest teleurstellende elftal van het toernooi 'verdiend'.

Neres begon het toernooi in eigen land nog als basisspeler, maar moest na de 0-0 tegen Venezuela zijn plekje afstaan aan revelatie Éverton Soares. De Ajacied kwam vervolgens geen minuut meer in actie en zag vanaf de bank hoe de Seleção zich alsnog tot kampioen van Zuid-Amerika kroonde.

Het levert Neres een plekje in de 'Selebaba' van Globo Esporte op: de vleugelaanvaller van São Paulo vormt samen met Lionel Messi en Ángel Di María de voorhoede. Messi scoorde in de groepsfase tegen Paraguay en haalde met Argentinië de halve finale, waarin Brazilië uiteindelijk te sterk bleek. In de troostfinale tegen Chili leverde hij een assist op Sergio Agüero af, maar kreeg hij even later rood na een akkefietje met Gary Medel, zijn 'ploeggenoot' in het elftal van Globo Esporte.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s