Tadic vertrouwt op Overmars: 'Moet ook, tegenstanders zullen nóg scherper zijn'

Tadic vertrouwt op Overmars: 'Moet ook, tegenstanders zullen nóg scherper zijn'

Gepubliceerd: dinsdag 9 juli 2019 om 09:59di 09-07-2019 om 09:59

Dusan Tadic zette maandag zijn handtekening onder een zevenjarig contract bij Ajax: de dertigjarige Serviër blijft in principe tot 2023 voetballen en krijgt daarna de kans om in Amsterdam zijn trainerscarrière op te starten.

Volgens De Telegraaf had Tadic afgelopen zomer een afspraak met directeur spelersbeleid Marc Overmars gemaakt: na twee seizoenen Ajax zou hij voor een zacht prijsje naar China mogen vertrekken. Tadic bevestigt noch ontkent het bestaan van een dergelijke afspraak, maar laat aan de ochtendkrant weten dat een lucratieve transfer naar China voorlopig geen optie is. "Ik voel me thuis bij Ajax en heb er vertrouwen in dat dit over drie of vier jaar ook nog zo is. Als speler ben ik op dit moment alleen op het heden gefocust."

Ajax zal het nieuwe seizoen ingaan zonder Frenkie de Jong en waarschijnlijk ook zonder Matthijs de Ligt, hoewel de aanvoerder zich maandag wel meldde voor de eerste training. "Zolang hij speler van Ajax is, zal hij alles geven. Hij is great en ik hoop dat hij blijft. Als dat niet mogelijk is, zullen we hem net als Frenkie heel erg missen", aldus Tadic, die echter vertrouwt op Overmars. "Wat hij beloofd heeft? Dat er dit seizoen weer een sterk team zal staan. Dat moet ook, want de tegenstanders zullen na afgelopen jaar nóg scherper zijn tegen ons."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Is Tadic de beste buitenspeler van de Eredivisie?

Ja
83%
Nee
17%
(2100 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws