'Neres wimpelt interesse af en is dicht bij contractverlenging bij Ajax'

'Neres wimpelt interesse af en is dicht bij contractverlenging bij Ajax'

Gepubliceerd: vrijdag 19 juli 2019 om 13:17vr 19-07-2019 om 13:17

Een contractverlenging van David Neres bij Ajax komt dichterbij. Althans, dat meldt het Braziliaanse UOL. De bedoeling is dat Neres, die momenteel nog op vakantie is, zijn handtekening gaat zetten onder een nieuw en verbeterd contract.

Neres gaf tijdens de Copa America zelf al aan dat hij hoogstwaarschijnlijk terugkeert bij Ajax. Atlético Madrid heeft interesse, maar legde tot nu toe nog geen bod neer in Amsterdam. Marc Overmars zei deze week op het trainingskamp in Oostenrijk dat er één club concreet is voor Neres. Hij meldde niet om welke club het gaat.

Ajax heeft Neres een aanbod gedaan, dat de Braziliaan mogelijk gaat accepteren. Zijn huidige contract loopt in de zomer van 2021 af. Als Neres zijn handtekening zet onder een nieuw contract, gaat hij waarschijnlijk een stuk meer verdienen. Daarnaast ligt hij langer vast, waardoor Ajax meer geld voor hem kan vragen.

Mocht Neres blijven, dan wordt de kans dat Steven Bergwijn naar Ajax gaat een stuk kleiner. De club wil de PSV'er alleen halen wanneer óf Neres, óf Hakim Ziyech vertrekt. Ajax haalde deze zomer ook al Quincy Promes op bij Sevilla.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws