Botteghin countert: Hij sprong als in een zwembad, ik ben eerlijk

Botteghin countert: "Hij sprong als in een zwembad, ik ben eerlijk"

Gepubliceerd: zondag 11 augustus 2019 om 16:58zo 11-08-2019 om 16:58

Laatste update: zondag 11 augustus 2019 om 21:24zo 11-08-2019 om 21:24

Eric Botteghin vond Feyenoord 'niet fris' tegen sc Heerenveen. De captain denkt dat de wedstrijd van donderdag tegen Dinamo Tbilisi daarmee te maken heeft. Feyenoord speelde zondagmiddag met 1-1 gelijk tegen Heerenveen.

"Ik vond ons niet echt fris. Dan krijg je slordigheid en geen goed balbezit", vertelt Botteghin aan FOX Sports. "Of dat te maken heeft met donderdag? Ja, misschien. Voor de wedstrijd voelde iedereen zich lekker en fit, maar ik vond ons niet fris."

Feyenoord verdedigde een 0-1 voorsprong, maar kreeg tien minuten voor tijd een wondergoal van Ibrahim Dresevic om de oren. De verdediger kon vanaf een meter of 35 uithalen. "Het was een goed schot. Daar kun je weinig aan doen. We moeten vooruit verdedigen. Ik heb geprobeerd om te coachen, maar we zetten geen druk."

In de eerste helft kreeg Feyenoord een strafschop tegen omdat Botteghin Rodney Kongolo neerhaalde. De Braziliaan vindt een strafschop zwaar gestraft. "Hij is te makkelijk gegeven. Of ik hem raakte? Weinig. Ik heb hem niet vol geraakt, echt niet. Ik ben eerlijk. Ik trok m'n been in. Hij sprong als in een zwembad, ik ben eerlijk." Vermeer stopte de strafschop van Jens Odgaard.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws