BILD: Werner wuift interesse Italiaanse clubs weg en hoopt op Bayern München

BILD: Werner wuift interesse Italiaanse clubs weg en hoopt op Bayern München

Gepubliceerd: dinsdag 13 augustus 2019 om 09:10di 13-08-2019 om 09:10

Laatste update: dinsdag 13 augustus 2019 om 09:15di 13-08-2019 om 09:15

Het is nog altijd onduidelijk waar de toekomst van RB Leipzig-aanvaller Timo Werner ligt. De interesse van Napoli en AS Roma sloeg de Duits international in de wind, maar zijn contract bij Leipzig verlengde hij ook nog niet.

BILD spreekt van een 'volgende ultimatum' dat nadert voor de 23-jarige spits. Zondag begint RB Leipzig het nieuwe Bundesliga-seizoen met een uitwedstrijd tegen Union Berlin (18:00 uur) en dan moet duidelijk zijn of Werner zijn medio 2020 aflopende contract bij Leipzig verlengt. 

Althans, RB Leipzig wil dan graag duidelijkheid hebben. De club vreest dat Werner over een jaar transfervrij de deur uitloopt. Leipzig dringt er bij Werner op aan om zijn contract te verlengen, maar volgens Bild is 'de toon van de gesprekken ruwer geworden'. 

Tussendoor hebben Napoli en AS Roma geprobeerd om Werner te verleiden tot een overstap, maar zij kregen nul op het rekest. Voor Werner is er namelijk maar één droomclub: Bayern München. Der Rekordmeister heeft zich officieel echter nog niet gemeld.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws