VI: Van Leeuwen en FC Twente willen drie spelers na investering van 1,4 miljoen

VI: Van Leeuwen en FC Twente willen drie spelers na investering van 1,4 miljoen

Gepubliceerd: woensdag 14 augustus 2019 om 14:31wo 14-08-2019 om 14:31

Laatste update: woensdag 14 augustus 2019 om 14:36wo 14-08-2019 om 14:36

Ted van Leeuwen, technisch directeur van FC Twente, kan op jacht naar nieuwe spelers. Het is de club uit Enschede namelijk gelukt om in totaal 1,4 miljoen euro op te halen bij investeerders. Dat bedrag kan aangewend worden voor versterkingen. 

Voetbal International meldt dat woensdag. Een deel van de 1,4 miljoen is inmiddels uitgegeven, maar voor Van Leeuwen blijft waarschijnlijk nog een aanzienlijk bedrag over om de markt mee op te gaan. Twente-trainer Gonzalo Garcia Garcia hoopt volgens VI in elke linie op versterking. Hij wil voor het sluiten van de markt (deadline: 2 september) graag een extra verdediger, middenvelder en aanvaller verwelkomen. 

Van Leeuwen haalde Julio Pleguezuelo, Lindon Selahi, Emil Berggreen en Paul Verhaegh deze zomer transfervrij naar Enschede. Onder meer Rafik Zekhnini, Keito Nakamura en José Matos werden gehuurd. Laatstgenoemde raakte tijdens het uitduel met FC Groningen zwaargeblesseerd. Matos komt dit seizoen mogelijk niet meer in actie. Voor de linksback lijkt Van Leeuwen dus sowieso nog een vervanger te moeten vinden. 

Poll

Gaat FC Twente zich handhaven?

(3803 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws