Afellay 'komt eraan' bij PSV: 'Maar je moet ook realistisch zijn'

Afellay 'komt eraan' bij PSV: 'Maar je moet ook realistisch zijn'

Gepubliceerd: donderdag 15 augustus 2019 om 19:59do 15-08-2019 om 19:59

Ibrahim Afellay is op de weg terug bij PSV, maar kan nog niet zeggen wanneer hij weer op het veld staat. De middenvelder werkt hard aan zijn fitheid.

"Het gaat wel goed. Ik word steeds fitter en sterker, dus er zit een stijgende lijn in", vertelt Afellay aan de NOS. "Dat is moeilijk te zeggen. Als je het over een datum gaat hebben, heb je de kans om teleurgesteld te worden. Dat willen we niet. Er zit een stijgende lijn in, dat is goed. Laat ik het erop houden dat ik eraan kom."

Het kriebelt bij Afellay, zo geeft hij toe. "Je bent een liefhebber. Als ik op het veld loop wil ik het liefst m'n kicksen aan en lekker knallen. Je moet ook realistisch zijn en het proces respecteren."

Afellay speelt niet, maar is wel de vaste aanvoerder van PSV. "Of ik van waarde ben voor het groepsproces? Dat zou je aan de jongens moeten vragen, haha. Ik ben gewoon een sociale jongen. Ik doe niets anders dan wat ik heb gedaan. Dat je de aanvoerdersband hebt wil niet zeggen dat je ineens ander gedrag moet vertonen. Het gaat op een heel leuke, natuurlijke manier."

Poll

Wordt Afellay dit seizoen basisspeler?

(3791 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws