Linksback trekt deur bij Feyenoord achter zich dicht: 'Dat is definitief klaar'

Linksback trekt deur bij Feyenoord achter zich dicht: 'Dat is definitief klaar'

Gepubliceerd: vrijdag 16 augustus 2019 om 11:26vr 16-08-2019 om 11:26

Calvin Verdonk hoopt na zijn huurperiode van een half jaar bij FC Twente naar de Verenigde Staten te kunnen vertrekken. LA Galaxy wil de linksback, die onder contract staat bij Feyenoord, graag vastleggen en het gevoel is wederzijds.

Verdonk heeft er voor gezorgd dat hij in januari vrij is om naar Amerika te vertrekken, maar moet nog afwachten of de transfer rond komt. "Ik wil er graag naartoe, dat heb ik ook tegen mijn zaakwaarnemer gezegd", vertelt de linksback aan FOX Sports. "Hij is in contact en nu kan ik er niet meer over zeggen dan dat het afwachten is tot januari."

Wonen en voetballen in de Verenigde Staten: Verdonk ziet het allemaal wel zitten. "Een mooi land, ik denk dat jij er toch ook wel naartoe zou willen?", vraagt hij aan de verslaggever van dienst. "Heel veel mensen zullen dat wel willen, het lijkt me prachtig om daar te spelen en te wonen. En daarnaast ook nog met Zlatan spelen, dat is helemaal mooi."

Toch bestaat er ook een kans dat de transfer niet rond komt. Ook dan is er een oplossing voor Verdonk, die niet meer terug zal keren naar Rotterdam. "Ik denk dat het definitief klaar is bij Feyenoord. Als Amerika niet doorgaat in januari kan ik altijd nog bij Twente blijven. Dat hebben we afgesproken."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws