Ten Hag sluit versterkingen uit: 'Of er moeten hele gekke dingen gebeuren'

Ten Hag sluit versterkingen uit: 'Of er moeten hele gekke dingen gebeuren'

Gepubliceerd: vrijdag 16 augustus 2019 om 13:15vr 16-08-2019 om 13:15

Ajax-trainer Erik ten Hag verwacht dat er geen spelers meer bij gaan komen. Daarmee lijkt Dani Olmo in ieder geval niet op korte termijn naar Ajax te komen. De oefenmeester gaat er verder vanuit dat Donny van de Beek en Kasper Dolberg bij Ajax blijven.

"Als je dit soort vragen hebt, moet je die aan Marc stellen", reageert Ten Hag op de vraag of Van de Beek speler van Ajax blijft of wellicht toch nog naar Real Madrid verkast. "Ik denk dat Donny van de Beek dit seizoen voor Ajax speelt", vervolgt hij. Ook over Dolberg, die in de belangstelling zou staan van TSG Hoffenheim, wil hij weinig kwijt. "Ook daar kan ik geen antwoord op geven. Hetzelfde verhaal: ik heb geen nieuws over Dolberg op dit moment. Ik ga er vanuit dat hij speler is van Ajax."

Ten Hag erkent wel dat het voor Dolberg belangrijk is om veel minuten te gaan maken. "Ik denk dat Kasper wel in de fase zit dat hij elke week moet gaan spelen", stelt hij, Maar dat kan volgens Ten Hag ook bij Ajax. "Ik heb hem het vertrouwen gegeven in de voorbereiding. Voorin is heel veel concurrentie. Hij heeft het een paar keer goed gedaan, ook een aantal keer wat minder. Hij heeft de potentie om bij ons een heel belangrijke rol te gaan spelen

De naam van Olmo doemt de afgelopen dagen ook op in de media. La Gazzetta dello Sport meldde eerder vrijdag nog vrij stellig dat Ajax hem naar Amsterdam gaat halen. "We hebben deze selectie die er nu staat, daar zullen geen spelers meer bij gaan komen", reageert het stellig. "Of er moeten hele gekke dingen gebeuren", voegt hij daaraan toe.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws