Landgenoot waarschuwt Ajax na 'gevaarlijke' uitslag: Wij hadden de betere kansen

Landgenoot waarschuwt Ajax na 'gevaarlijke' uitslag: "Wij hadden de betere kansen"

21-08-2019 08:27
122

APOEL had dinsdagavond voor eigen publiek zomaar een zege kunnen boeken op Ajax. Routinier Boy Waterman zag dat vanaf de bank. 

In Nicosia bleef het bij 0-0 tussen de kampioenen van Cyprus en Nederland. "Wij hadden de betere kansen. De eerste twintig minuten stonden we wel zwaar onder druk, maar we hadden wel zelf een goal moeten maken. Ook vooral richting de wedstrijd in Amsterdam", zei Waterman na afloop, in gesprek met De Telegraaf

De reservedoelman zag collega André Onana na de pauze een fantastische save verrichten. "Het is ook een heel goede keeper. Ajax is nog wel favoriet, ze spelen goed voetbal. De bal is rond. Het is voor Ajax wel een gevaarlijke uitslag. Ze moeten ons niet onderschatten. We hebben ons visitekaartje afgegeven."

Nederland
Een mogelijke terugkeer naar Nederland kwam ook nog kort ter sprake. Voorlopig is dat geen optie voor de voormalig speler van onder meer AZ en sc Heerenveen. "Nu nog niet. Of er moet wel echt iets moois komen. Ik heb nog geen plannen van wat ik wil. Ik zie wel wat er op mijn pad komt."

Aanstaande woensdag vindt in de Johan Cruijff Arena de return tussen Ajax en APOEL plaats. 

No Poll