Ronaldo hint op leven na het voetbal: 'Ik sta er financieel gezien goed voor'

Ronaldo hint op leven na het voetbal: 'Ik sta er financieel gezien goed voor'

Gepubliceerd: woensdag 21 augustus 2019 om 15:49wo 21-08-2019 om 15:49

Cristiano Ronaldo geeft aan dat hij na dit seizoen weleens zou kunnen stoppen als voetballer. De Portugees, die momenteel net als Matthijs de Ligt onder contract staat bij Juventus, stelt dat hij het voor het geld niet meer hoeft te doen.

De 34-jarige superster speelt al meer dan vijftien jaar op het hoogste niveau, maar denkt tegenwoordig steeds vaker aan het einde van zijn actieve loopbaan. "Ik heb voetbal niet nodig om goed te kunnen leven", zegt Ronaldo tegen het Portugese TVI. "Financieel sta ik er goed voor. Wat ik nodig heb zijn aantrekkelijke projecten en daar is Juventus er één van. Ik heb deze club altijd al leuk gevonden."

Op het moment dat Ronaldo het plezier verliest, stopt hij naar eigen zeggen direct met voetballen. "Ik zou mijn carrière volgend jaar kunnen beëindigen, maar ik zou ook nog door kunnen spelen totdat ik 41 ben. Dat is nu moeilijk te zeggen, maar ik weet wel dat ik van alle momenten moet blijven genieten. Het heden is fantastisch, dus ik moet het er van nemen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Zal Juventus met Ronaldo en De Ligt de Champions League winnen?

(4437 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws