Stekelenburg (36) op lijstje met kandidaat-opvolgers van Navas bij Real Madrid

Stekelenburg (36) op lijstje met kandidaat-opvolgers van Navas bij Real Madrid

22-08-2019 16:58
35

Real Madrid is op zoek naar een nieuwe doelman als opvolger van Keylor Navas, die een transferverzoek heeft ingediend. Het invloedrijke Marca denkt mee en heeft een lijstje met vier kandidaten opgesteld. Eén van hen is Maarten Stekelenburg.

Real-trainer Zinedine Zidane koos in de gewonnen seizoensouverture van Real Madrid (1-3 bij Celta de Vigo) voor Thibaut Courtois, waarop Navas zijn conclusies zou hebben getrokken. Als de Costaricaanse doelman in de laatste week van de zomerse transferperiode nog vertrekt, moet Real volgens Marca aan vier keepers denken.

De grote favoriet zou Pepe Reina zijn. Reina, inmiddels 36 jaar oud, is de tweede doelman van AC Milan, achter de twintigjarige Gianluigi Donnarumma. Hij keepte eerder voor FC Barcelona, ​​Villarreal, Liverpool, SSC Napoli en Bayern München.

Stekelenburg staat op drie, kort achter Chelsea-doelman Willy Caballero. De 36-jarige Nederlander is bij Everton de stand-in van Jordan Pickford. In 2017 kwam hij voor het laatst in actie in de Premier League. Tot slot staat ook Diego Benaglio (AS Monaco) op het Madrileense lijstje.