Boadu blij: 'Hij las de mail voor en werd heel blij toen hij mijn naam zag'

Boadu blij: 'Hij las de mail voor en werd heel blij toen hij mijn naam zag'

Gepubliceerd: vrijdag 23 augustus 2019 om 10:43vr 23-08-2019 om 10:43

Myron Boadu hoorde van teamgenoot Calvin Stengs dat hij in de voorlopige selectie van Jong Oranje zit. De achttienjarige spits van AZ is daar maar wat blij mee.

"Ik zat in de bus en Calvin had de mail gekregen. Hij las de mail voor en toen werd hij heel blij toen hij mijn naam zag. Zo heb ik het te horen gekregen", vertelt Boadu voor de camera van Veronica Inside. "Het is voorselectie, dus het is nog niks, maar ik ben wel blij dat ik erbij zit. Dat betekent dat ik het goed doe."

"Ik ben blij dat ik erbij zit en nu is het zaak mijn ding te blijven doen en dan hopen dat ik bij de definitieve selectie zit. En dan laten zien dat ik erbij hoor", vervolgt Boadu. 

Donderdagavond was Boadu nog trefzeker namens AZ in de Europa League-wedstrijd tegen Antwerp. "Het was een lastige wedstrijd tegen een lastige tegenstander, maar ik vind dat we het goed hebben gedaan", vond  de spits. "We hebben verdiend de 1-1 gemaakt, maar er had meer ingezeten. (...) Het was goed om de goal te maken en ik denk ook verdiend. Credits aan Oussie (Oussama Idrissi red.) dat hij de bal zo voorgeeft, ik hoefde 'm alleen maar binnen te tikken."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws