'Internazionale doet water bij de wijn en heeft volgende topspeler bijna binnen'

'Internazionale doet water bij de wijn en heeft volgende topspeler bijna binnen'

Gepubliceerd: zaterdag 24 augustus 2019 om 10:39za 24-08-2019 om 10:39

Laatste update: zaterdag 24 augustus 2019 om 13:32za 24-08-2019 om 13:32

De transfer van Alexis Sanchez naar Internazionale heeft vertraging opgelopen, maar is zeker nog niet van de baan. In tegendeel: Italiaanse media melden dat de deal tussen Manchester United en Inter maandag zal worden afgerond. 

Begin deze week schreven media in Engeland en Italië al dat Sanchez de overstap zou gaan maken naar de Serie A. De verwachting was dat de transfer op dit moment al afgerond zou zijn, maar zo snel is het niet gegaan. Toch zijn beide clubs er nu van overtuigd dat het maandag zal lukken om tot een akkoord te komen, aldus onder meer La Gazzetta dello Sport en Tuttosport.

De Chileense aanvaller zal in eerste instantie door Inter gehuurd worden van The Mancunians. Internazionale gaat een optie tot koop van 15 miljoen euro bedingen bij de deal.

De reden van de opgelopen vertraging is met name het gesteggel over het salaris van Sanchez. Inter wil dit seizoen slechts een deel van het salaris voor zijn rekening nemen. United betaalt Sanchez zo'n 12 miljoen euro per jaar, waarvan Inter in eerste instantie bereid was om 4 miljoen euro te betalen. Nu heeft de club besloten dat 4,5 miljoen euro aan salaris ook akkoord is. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws