Ten Hag doet transferdeur op slot: Nee, ook geen vervanger voor Dolberg

Ten Hag doet transferdeur op slot: "Nee, ook geen vervanger voor Dolberg"

29-08-2019 07:13 Laatste update: 07:30
57

Ajax is en blijft alert op 'buitenkansjes', maar de kampioen van Nederland is níet van plan om een vervanger voor Kasper Dolberg aan te trekken. Trainer Erik ten Hag zei dat woensdagavond voor de camera van Ziggo Sport. 

Terwijl Ajax in de Johan Cruijff Arena in actie kwam tegen APOEL Nicosia en dankzij een 2-0 zege de groepsfase van de Champions League bereikte, was Dolberg in Zuid-Frankrijk. Hij zat op de tribune bij OGC Nice, de club die hem waarschijnlijk later op de dag officieel presenteert.

"Ik verwacht geen transfers meer, we hebben dat ook al een aantal keer aangegeven", aldus Ten Hag, kort na de overwinning. "Ik verwacht niks. Nee, ook geen vervanger voor Dolberg. We hebben bewuste keuzes gemaakt."

"Als Ajax zijnde zullen we altijd alert zijn, mochten er buitenkansjes komen. Meestal, in deze fase van de window, zijn de goede spelers al weg. Logisch. We hebben ons werk gedaan en deze selectie is compleet."  

De Telegraaf onthulde woensdagavond dat Dani de Wit op het punt staat om naar Alkmaar te verkassen. AZ zou twee miljoen euro willen betalen voor de middenvelder. 


Abonneer je nu op het YouTube kanaal van VoetbalPrimeur voor meer video's!