'Kuyt, Bergkamp en Koeman grijpen mis en richten vizier op andere clubs'

'Kuyt, Bergkamp en Koeman grijpen mis en richten vizier op andere clubs'

08-10-2019 18:19
63

Het is nog maar de vraag of Dennis Bergkamp, Henrik Larsson en Dirk Kuyt eigenaar worden van de Engelse club Wycombe Wanderers. De 800 fans die momenteel samen eigenaar van de League One-club zijn geven de voorkeur aan een overnamekandidaat uit Amerika.

Dat bevestigt zaakwaarnemer Rob Jansen aan het Algemeen Dagblad. Het Engelse The Athletic meldde maandag dat Bergkamp, Larsson, Kuyt én bondscoach Ronald Koeman (als adviseur) Wycombe wilden kopen. De kans dat dat nog gaat gebeuren lijkt zeer klein.

De Amerikaanse investeerder Rob Couhig werd door The Athletic naar voren geschoven als geïnteresseerde kandidaat. Het is niet duidelijk of hij ook degene is die de voorkeur krijgt van de 800 Wycombe-fans.

Het is geen geheim dat Kuyt en Jansen al langer bezig zijn om een Engelse club te kopen. In eerste instantie werd Bolton Wanderers genoemd, maar maandag viel plots de naam van Wycombe Wanderers

Nu Wycombe hoogstwaarschijnlijk in Amerikaanse handen valt, zoeken Jansen & co verder, zo schrijft het AD. Volgens de krant zijn er nog twee andere clubs in beeld, maar het is niet duidelijk om welke clubs het gaat. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s