Wijnaldum smoorde Liverpool-ruzie in de kiem: 'Waarom wilde Mané jou slaan?'

Wijnaldum smoorde Liverpool-ruzie in de kiem: 'Waarom wilde Mané jou slaan?'

Gepubliceerd: woensdag 16 oktober 2019 om 22:55wo 16-10-2019 om 22:55

Sadio Mané was in augustus woedend op Mohamed Salah na het duel van Liverpool met Burnley (3-0), maar Georginio Wijnaldum doorbrak de spanning in de kleedkamer van The Reds. Dat onthult de Senegalees in gesprek met Canal Plus.

De Liverpool-sterren kregen het aan de stok, nadat Salah Mané over het hoofd had gezien in een kansrijke situatie. Laatstgenoemde maakte dat in woord en gebaar duidelijk. "Iedereen maakte ons belachelijk. Wijnaldum plaagt mensen graag. Hij wachtte tot iedereen in de kleedkamer was en zei luid: 'Mo Salah, waarom wilde Mané jou slaan?' Het hele team begon te lachen."

Salah en Mané legden hun geschil vervolgens snel bij. "Hij zei tegen mij: 'Sadio, waarom ben je boos?'. Ik vertelde hem dat hij mij de bal had moeten geven. Daarop antwoorde hij: 'Ik heb je niet gezien. Je weet dat ik niets tegen je heb'." Daarmee was de kous af voor Mané, die benadrukt dat de twee het doorgaans goed kunnen vinden bij de Champions League-winnaar.

"We bellen elkaar soms, sturen elkaar berichtjes en hebben geen probleem", aldus de 27-jarige aanvaller. "We spraken het uit en alles was weer als daarvoor. De manager (Jürgen Klopp, red.) riep mij nog bij zich in zijn kantoor. Ik zei hem dat alles al opgelost was en hij was aangenaam verrast."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws