Zlatan komt met opvallende suggestie: 'Als ik Bologna kies, zou het voor hem zijn'

Zlatan komt met opvallende suggestie: 'Als ik Bologna kies, zou het voor hem zijn'

Gepubliceerd: zaterdag 19 oktober 2019 om 11:33za 19-10-2019 om 11:33

Laatste update: zaterdag 19 oktober 2019 om 11:40za 19-10-2019 om 11:40

Zlatan Ibrahimovic houdt de gemoederen bezig in Italië. De Zweedse spits flirt al langere tijd met een terugkeer naar de Serie A en geeft aan dat hij zichzelf best in het shirt van Napoli, Bologna of Internazionale ziet voetballen in de toekomst.

In een uitgebreid interview met La Gazzetta dello Sport geeft Ibrahimovic aan dat een terugkeer naar de Serie A voor hem een serieuze optie is. "Ik zag een tijd terug de nieuwe documentaire over Diego Maradona. Niemand was als hij. De liefde die de stad voor hem had, gaf me het gevoel dat ik ook zoiets wil beleven bij Napoli. Het zou fantastisch zijn om te evenaren wat Maradona daar bereikt heeft."

Een terugkeer bij Juventus of AC Milan lijkt de spits geen goed idee. Het spreekt hem wel aan om ploeggenoot te worden van Stefan de Vrij bij Internazionale, met name door Inter-coach Antonio Conte. "Ik ken hem niet persoonlijk, maar ik hoor van iedereen dat hij iemand is die elke dag vijfhonderd procent geeft. Wat dat betreft zijn we hetzelfde, ik denk dat we het goed met elkaar kunnen vinden."

Bologna
De opvallendste club in het rijtje van de Zweed is Bologna. Hij zou graag spelen onder coach Sinisa Mihajlovic, die in zijn periode bij Inter assistent-coach was. "Als ik voor Bologna kies, zou dat voor voor hem zijn. Hij vertelde me bij Inter dat ik alleen voorin hoefde te spelen en dat de rest het loopwerk voor mij zou doen." Toch geeft de spits aan dat hij twijfels heeft over Bologna. "Als ik me bedenk, bel ik Mihajlovic direct. Ook omdat ik nog twintig goals zou kunnen maken in de Serie A", sluit Ibrahimovic af.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws