Van Bommel kijkt uit naar hereniging: 'We konden 't goed vinden, onze vrouwen ook'

Van Bommel kijkt uit naar hereniging: 'We konden 't goed vinden, onze vrouwen ook'

Gepubliceerd: woensdag 23 oktober 2019 om 15:19wo 23-10-2019 om 15:19

Mark van Bommel kruist donderdagavond in Eindhoven de degens met een oude bekende. Valérien Ismaël was tijdens het seizoen 2006/2007 Van Bommels ploeggenoot bij Bayern München en staat sinds deze zomer aan het roer bij Europa League-tegenstander LASK Linz.

De PSV-trainer kijkt uit naar het weerzien met zijn Franse oud-teamgenoot, laat hij weten tijdens de persconferentie van woensdagmiddag. "We zijn onze weg gegaan nadat we samen hebben gespeeld, maar konden het goed met elkaar vinden. Net als onze vrouwen", verklaart Van Bommel, die echter waakt voor te veel vriendschappelijkheden. "Morgen (donderdag, red.) zijn we natuurlijk gewoon tegenstanders."

Van Bommel heeft LASK Linz aan het werk gezien en merkt dat de vonk van de gedreven Ismaël is overgeslagen op zijn team. "Zij spelen op een manier die je niet zo vaak tegenkomt. Ik houd er wel van. Honderd procent geven en dan maar kijken waar je eindigt", analyseert de trainer, die een belangrijke kanttekening maakt. "Met een idee hè, het is niet zo dat ze als elf kippen zonder kop over het veld lopen."

PSV en de Oostenrijkers trappen donderdag om 21.00 uur af. De Eindhovenaren wonnen hun vorige Europese ontmoetingen met Sporting Portugal en Rosenborg en kunnen een belangrijke stap richting de knock-outfase van de Europa League zetten.

Poll

Wat gaat PSV doen tegen LASK Linz?

(3024 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws