Bekritiseerde Maaskant krijgt bijval: Dan mogen ze ons ook de huid vol schelden

Bekritiseerde Maaskant krijgt bijval: "Dan mogen ze ons ook de huid vol schelden"

03-11-2019 17:17
20

VVV-aanvoerder Danny Post nam het na afloop van de met 0-3 verloren wedstrijd op voor trainer Robert Maaskant. De Venlonaren leden zondagmiddag hun zesde Eredivisie-nederlaag op rij en er waren links en rechts al witte zakdoekjes op de tribunes van De Koel te zien.

Post nam hier echter niet veel aanstoot aan. "Dat is altijd toch? Wij doen het uiteindelijk in het veld. En het is makkelijk om te zeggen: de trainer dit en dat", liet hij direct na de wedstrijd weten aan FOX Sports. "Dat zie je bij elke club, ook bij VVV. Maar we doen het met zijn allen en de trainer kan er ook niets aan doen dat die ballen er niet in vliegen en bij ons wel."

Een ontslag van Maaskant zou dan ook niet dé oplossing zijn voor VVV, denkt Post. "Het is een gebed zonder einde bij ons. Dan kun je wie dan ook langs de kant zetten. Ik heb niet het gevoel dat het aan de trainer ligt. We moeten er met zijn allen achter blijven staan en het is makkelijk om de trainer de schuld te geven. Dat hoort bij het vak, daar worden ze ook voor betaald. Maar wij hebben zeven wedstrijden op rij verloren (inclusief de bekerwedstrijd tegen Groene Ster, red.) en daar hebben wij net zo veel schuld aan. Dan mogen ze ons ook de huid vol schelden."