'Veel gesprekken gehad met Ajax, PSV en Feyenoord, maar NEC voelde het beste'

'Veel gesprekken gehad met Ajax, PSV en Feyenoord, maar NEC voelde het beste'

Gepubliceerd: woensdag 13 november 2019 om 17:41wo 13-11-2019 om 17:41

Dirk Proper moet zich tijdens het WK in Brazilië voorlopig tevreden stellen met een reserverol bij Oranje O17, maar de middenvelder staat er desondanks goed op bij de Nederlandse topclubs. De NEC'er wees Ajax, PSV en Feyenoord af.

"Klopt, de topclubs in Nederland hebben zich gemeld, maar ik heb bewust de keuze gemaakt om bij NEC te blijven, omdat ik denk dat ik me daar gewoon heel goed kan ontwikkelen", reageert Proper tegenover Voetbal International. "Ik ben niet de grootste en dus denk ik dat het voor mij goed is om met het eerste te trainen, dat is de afgelopen periode veel gebeurd. Bij NEC is er voor mij nog genoeg te leren en de plannen die de club heeft, bevallen ook nog steeds."

Proper zag al met al geen reden om te vertrekken uit Nijmegen, maar nam wel de tijd om tot zijn beslissing te komen. "Ik heb heel veel gesprekken gehad met die topclubs, maar ook met mensen bij NEC." De Keuken Kampioen Divisie-club schotelde hem een duidelijk plan voor. "Zij zijn alle afspraken nagekomen en ik ben doorgegroeid zoals zij wilden. Dit was de keuze waar ik me het beste bij voelde, Hier kan ik het snelste stappen maken en het snelste echt in het eerste spelen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws