'Ik heb de auto van Frenkie de Jong een keer helemaal ingeseald met bakpapier'

'Ik heb de auto van Frenkie de Jong een keer helemaal ingeseald met bakpapier'

Gepubliceerd: woensdag 4 december 2019 om 14:55wo 04-12-2019 om 14:55

Joël Veltman is een voorstander van kleedkamerhumor. In de auto bij Andy van der Meyde vertelt de Ajacied een aantal anekdotes, waar ook oud-spelers als Frenkie de Jong, Diederik Boer en Nick Viergever in voorkomen.

"Tijgerbalsem in onderbroeken en ik heb de auto van Frenkie de Jong een keer helemaal ingeseald met bakpapier, dat soort dingen", lacht Veltman. "Dat deed ik met Daley (Blind, red.). Frenkie deed het wel slim, want hij nam mijn auto mee. Stond ik daar op de parkeerplaats, waardoor ik geen auto meer had. Toen heb ik me af laten zetten door Daley. Toen ik de volgende dag terugkwam was de auto weer helemaal schoon."

Veltman vond het minder grappig toen hijzelf in de maling werd genomen. "Dat was in de tijd met Davy Klaassen, Diederik Boer en Mike van der Hoorn. Ik maakte alleen maar grapjes, dus het stapelde zich steeds meer op. Toen ik naar m'n auto liep zag ik ineens een vis tussen de ruitenwisser en de achterkant liggen. Dat kan ik nog hebben, maar ik zag voor ook een vis liggen. Toen ik door het raam keek zag ik zó'n vissenkop liggen en allemaal lekkende visolie. Het rook alsof je in een vishal liep. Er lagen ook garnalen onder de stoel."

"Ik ben er heel vaak mee naar de wasstraat geweest, maar ik heb zeker zeven weken in die stank gereden. Ik weet niet honderd procent zeker wie het heeft gedaan, maar ik denk Boer of Viergever. We hebben zo'n groepsapp en nog steeds wordt daarover gelachen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws