Transfer naar LA Galaxy op losse schroeven: 'Heb plezier terug bij FC Twente'

Transfer naar LA Galaxy op losse schroeven: 'Heb plezier terug bij FC Twente'

Gepubliceerd: woensdag 4 december 2019 om 18:27wo 04-12-2019 om 18:27

Laatste update: woensdag 4 december 2019 om 18:30wo 04-12-2019 om 18:30

Calvin Verdonk twijfelt over een transfer naar LA Galaxy. De vleugelverdediger van FC Twente, die begin dit seizoen op huurbasis overkwam van Feyenoord, zou in januari naar de Verenigde Staten vertrekken. Hij geeft alleen aan dat er nog geen witte rook is op het moment.

Verdonk maakte de beslissing om aan de slag te gaan in de Verenigde Staten op het moment dat hij bij Feyenoord geen perspectief meer zag. De verdediger begint nu te twijfelen over de overstap. "Dat is nog niet helemaal zeker", vertelt Verdonk tegen Voetbal International. "Mijn zaakwaarnemer is ermee bezig, maar de handtekeningen zijn nog niet gezet. In de winterstop komt er wel duidelijkheid."

"Ik heb dat (overstappen naar LA Galaxy, red.) besloten op een moment dat ik bij Feyenoord niet speelde en ongelukkig was, maar nu speel ik bij FC Twente wél en heb ik het plezier terug", vervolgt Verdonk. Er is dus een mogelijkheid dat Verdonk misschien langer actief blijft in Enschede. "De komende tijd gaan we goed bekijken wat voor mij het beste is."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws