Groenendijk-opvolger Heesen verlengt contract bij ADO: 'De club moet door'

Groenendijk-opvolger Heesen verlengt contract bij ADO: 'De club moet door'

Gepubliceerd: vrijdag 6 december 2019 om 12:56vr 06-12-2019 om 12:56

Laatste update: vrijdag 6 december 2019 om 13:09vr 06-12-2019 om 13:09

Interim-trainer Dirk Heesen heeft zijn contract bij ADO Den Haag verlengd. De trainer en de club kwamen mondeling een nieuw contract overeen, zo meldt Omroep West. Heesen volgde de vertrokken Alfons Groenendijk op bij ADO, ondanks de twijfels om zich solidair te verklaren. 

Heesen was assistent-trainer onder Groenendijk en dacht erover na om ook te vertrekken uit Den Haag, maar daar was Groenendijk op tegen. "Fons wilde dat niet. De club moet door. Vanaf maandag ging bij mij de knop om", vertelt Heesen daarover in gesprek met Omroep West. Heesen heeft zijn contract bij de club met één jaar verlengd tot medio 2021.

De geruchten over een nieuwe trainer zingen ondertussen rond in Den Haag. Een van de potentiële opvolgers is Maurice Steijn, die eerder al trainer was bij VVV-Venlo. Op de vraag of Heesen vast aangesteld kan worden bij ADO doet de huidige interim-trainer niet teveel uitspraken. "Of ik Fons zou kunnen vervangen als hoofdtrainer? Ja, dat zou kunnen, maar daar ben ik nu niet mee bezig", sluit hij af.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws