Het Laatste Nieuws: tweede ontsnappingsroute dient zich aan voor PSV-flop Lato

Het Laatste Nieuws: tweede ontsnappingsroute dient zich aan voor PSV-flop Lato

Gepubliceerd: zaterdag 7 december 2019 om 07:21za 07-12-2019 om 07:21

De kans dat Toni Lato in de winterstop vertrekt bij PSV is levensgroot. De overbodige Spanjaard heeft niet alleen optie in de Primera Division, maar ook in de Belgische Jupiler Pro League: Anderlecht hoopt hem aan de selectie toe te voegen.

Dat meldt Het Laatste Nieuws zaterdag. Het huwelijk tussen PSV en Lato is geworden wat niemand ervan verwacht had. PSV wilde de linksback afgelopen zomer voor vijf miljoen euro kopen, maar daar stak Valencia op het laatste moment een stokje voor.

De Spaanse club zette de koopovereenkomst om in een huur. PSV zal achteraf blij geweest zijn met die beslissing, want Lato flopte volledig. Hij speelde dit seizoen nog geen minuut in de Eredivisie en is totaal uit beeld. Spelen in Jong PSV mag Lato niet vanwege afspraken met Valencia.

Anderlecht biedt Lato mogelijk een ontsnappingsroute, schrijft HLN. De linksback is in beeld in het Lotto Park. Daarnaast kan de vleugelverdediger ook terecht bij Osasuna, zo wist het Eindhovens Dagblad in een eerder stadium al te melden. Anderlecht wilde Lato afgelopen zomer al ophalen bij Valencia, maar bereikte toen geen akkoord.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws