'Ongelooflijk autoritaire' Van Bommel reageert op Kraay: 'Welke info heb jij?'

'Ongelooflijk autoritaire' Van Bommel reageert op Kraay: 'Welke info heb jij?'

Gepubliceerd: zaterdag 7 december 2019 om 19:38za 07-12-2019 om 19:38

Een aantal spelers van PSV heeft het gehad met Mark van Bommel. Althans, dat stelt Hans Kraay jr. bij FOX Sports. Geconfronteerd met die uitspraken, kan de PSV-trainer een cynisch lachje niet onderdrukken.

"Volgens mijn informatie vinden een paar spelers jou ongelooflijk autoritair, maak je met alles en iedereen ruzie en hebben ze het ermee gehad. Kun je je dat voorstellen?", aldus Kraay. Van Bommel: "Nee, dat kan ik me absoluut niet voorstellen, want het is niet zo. Welke informatie heb je, Hans? Inside information? Knap."

Van Bommel stelt dat de spelers van PSV hem 'mogen haten, mits ze er alles aan doen op het veld'. "Dat kun je aan de jongens vragen: ik heb met niemand ruzie. Soms zijn spelers zwaar teleurgesteld als ze niet spelen. Soms leg ik het ook niet uit, dan is het gewoon zo. Het is mijn beslissing. Als je daar niet tevreden over bent, geen probleem."

PSV gaat zaterdagavond tegen Fortuna Sittard op zoek naar een broodnodige overwinning. In de laatste zes competitieduels pakte de ploeg van Van Bommel vijf punten.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Lees meer over: Eredivisie PSV

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws