Irritatie om kritiek op Advocaat: 'Net zo fit als wij, waarom moet hij stoppen?'

Irritatie om kritiek op Advocaat: 'Net zo fit als wij, waarom moet hij stoppen?'

Gepubliceerd: zondag 8 december 2019 om 10:37zo 08-12-2019 om 10:37

Zeljko Petrovic begrijpt niets van de mensen die kritiek tonen op de terugkeer van Dick Advocaat in de Eredivisie. De Feyenoord-trainer is inmiddels 72, maar mensen die kritiek tonen op de leeftijd van de coach zijn bij Petrovic aan het verkeerde adres.

Petrovic was blij voor Advocaat toen hij aan de slag ging bij Feyenoord. "Ik vind het fantastisch", begint hij aan tafel bij Goedemorgen Eredivisie van FOX Sports. "Misschien zit ik anders in elkaar, maar ik erger me als ik mensen zie lachen en hoor zeggen: hoe kan dat nou? Als je ziet hoe het in Duitsland ging met Jupp Heynckes en hoe de bondscoach van Uruguay (Oscar Tabárez, red.) het doet. Hoe die mensen worden gewaardeerd, dat ze nu nog steeds op het veld staan."

"Mensen als Louis van Gaal, Guus Hiddink, Bert van Marwijk, Advocaat en nog veel anderen hebben dit land groot gemaakt in het buitenland. Het irriteert mij als ik mensen Advocaat uit zie lachen", vervolgt Petrovic. "Hij is gewoon net zo fit als wij, waarom moet hij stoppen?"

"Iedereen mag zeggen wat hij wil. Ik ben misschien niet super objectief, Dick en ik zijn goede vrienden geworden. En in Nederland is het heel moeilijk om vrienden te vinden. Ik zou het ook geweldig vinden als Louis van Gaal terugkomt in de Eredivisie, daar wordt het voetbal in Nederland alleen maar groter en beter van."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws