Contractverlenging in Friesland: 'We staan voor een aantal mooie uitdagingen'

Contractverlenging in Friesland: 'We staan voor een aantal mooie uitdagingen'

Gepubliceerd: dinsdag 10 december 2019 om 12:21di 10-12-2019 om 12:21

SC Heerenveen en technisch manager Gerry Hamstra gaan langer met elkaar door. Het contract van de 49-jarige Hamstra liep af in het Abe Lenstra Stadion, maar is door de Friese club verlengd tot medio 2022.

In 2016 begon Hamstra met zijn werkzaamheden voor Heerenveen en hij zit nog steeds op zijn plaats. "De afgelopen weken heb ik diverse gesprekken met de club gevoerd", vertelt hij op de site van de Friezen. "Hier heb ik een goed gevoel aan over gehouden. Gezamenlijk staan we voor een aantal mooie uitdagingen die noodzakelijk zijn om ook de komende jaren succesvol te zijn."

Ook de clubleiding is bij monde van algemeen directeur Cees Roozemond blij met het bijtekenen van de technisch manager. "Gerry heeft veel ervaring in het betaald voetbal en verricht hier uitstekend werk", klinkt het. "We zijn ervan overtuigd dat we met hem de blik vooruit kunnen blijven richten. Met de contractverlenging voor Gerry is de continuïteit met betrekking tot de portefeuille technische zaken voor de club de komende jaren gewaarborgd."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws