Janssen: 'Als ik Ajax was zou ik hem verkopen, het is tenslotte een linksback'

Janssen: 'Als ik Ajax was zou ik hem verkopen, het is tenslotte een linksback'

Gepubliceerd: zondag 15 december 2019 om 12:46zo 15-12-2019 om 12:46

Laatste update: zondag 15 december 2019 om 12:50zo 15-12-2019 om 12:50

Theo Janssen vindt dat Ajax Nicolás Tagliafico moet verkopen, mocht er een goed bod binnenkomen voor de linksback. Er gaan geruchten rond dat Borussia Dortmund interesse heeft in de Argentijn en 60 miljoen euro wil betalen voor de verdediger.

Die geruchten heeft ook Janssen gehoord. Mocht er een goed bod binnenkomen bij Ajax, dan hoeft de club daar volgens de voormalig middenvelder niet lang over na te denken. "Als ik Ajax was, dan zou ik hem verkopen", vertelt hij tegen VTBL. "Het is tenslotte een linksback. Dat is niet lullig bedoeld. Goede linksbacks zijn wel zeldzaam, maar het blijft een verdediger. En als je daar zo veel geld mee kan verdienen dan moet je dat doen, denk ik."

Ajax neemt het zondagmiddag in Alkmaar op tegen AZ. Janssen ziet een belangrijke rol weggelegd voor Tagliafico. "Dat is een ijzervreter. Een echte balafpakker. Hij kan ook nog eens goed voetballen en aanvallen", vervolgt Janssen. "Misschien moet je met dit systeem minder aanvallen, maar goed. Hij is echt meedogenloos. Ik heb nog nooit een wedstrijd gezien waarin hij niet 100 procent ervoor ging", sluit Janssen af.

AZ en Ajax trappen zondagmiddag om 16:45 uur af in het AFAS Stadion.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws