PSV-target Berghuis: 'Met Feyenoord gesproken, ik wil met deze club stappen maken'

PSV-target Berghuis: 'Met Feyenoord gesproken, ik wil met deze club stappen maken'

Gepubliceerd: maandag 16 december 2019 om 07:49ma 16-12-2019 om 07:49

De drie treffers van Steven Berghuis tegen PSV van zondagmiddag hadden een pikante bijsmaak. De Eindhovenaren wilden Berghuis graag overnemen van Feyenoord, maar de linkspoot besloot om bij te tekenen in De Kuip.

Na afloop van de topper kreeg het goudhaantje vragen over de zomerse belangstelling vanuit Eindhoven. Berghuis dacht echter niet aan een transfer. "Ik heb deze zomer vooral met Feyenoord gesproken, over de doelen hier in Rotterdam", liet hij weten aan het Algemeen Dagblad. "Ik wil met deze club stappen zetten. Feyenoord moet bijvoorbeeld weer eens overwinteren in Europa."

Dat is dit seizoen nog niet gelukt: de Rotterdammers sneuvelden donderdagavond tegen FC Porto. "We verloren met 3-2 van FC Porto. Ben je dan tevreden met die wedstrijd, die op zich niet slecht was? Of kijk je verder en constateer je dat je gewoon uitgeschakeld bent in een poule waarin de ploeg uit pot 4, Rangers FC, zich wél plaatst? We willen weer echt vooruit", kondigt de linkspoot aan.

In het voetbal kan het echter snel gaan, weet Berghuis. "Toen Dirk Kuyt hier kwam, was hij ook een van de spelers die zeven wedstrijden op rij verloren met Feyenoord. Een seizoen later werd hij landskampioen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Kan Berghuis nog een stap omhoog zetten?

(1068 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws