Ünüvar stelt Spakenburg-spelers teleur: Ik ga er wat moois mee doen

Ünüvar stelt Spakenburg-spelers teleur: "Ik ga er wat moois mee doen"

Gepubliceerd: donderdag 23 januari 2020 om 14:30do 23-01-2020 om 14:30

Naci Ünüvar kon zijn geluk woensdagavond niet op na zijn debuut voor Ajax 1. De zestienjarige middenvelder mocht invallen tegen Spakenburg en was direct trefzeker.

"Normaal loop je vijf minuten warm en ga je dan weer zitten, maar trainer Reiziger zei: blijf maar lopen", begint Ünüvar na afloop tegen Ajax TV. "Dan heb je wel het gevoel dat het kan gaan gebeuren. Op een gegeven moment riep de trainer mij, dat gevoel kan ik moeilijk beschrijven. Dan denk je: niet te zenuwachtig zijn, gewoon hetzelfde doen als altijd."

Bij elk balcontact veerde het publiek in de Johan Cruijff Arena op, zoals recent ook gebeurde bij debutant Sontje Hansen. Ünüvar is goed bevriend met Hansen. "Ik had wel verwacht dat het publiek dat zou doen, want ze deden het ook bij Sontje en dat vertelde hij ook aan mij. Hij zei: let op, dat kan gebeuren. Maar zo extreem had ik niet verwacht. Dit was echt heel mooi."

Na afloop gingen de spelers van Spakenburg op shirtjesjacht, maar de amateurs vingen bot bij de kersvers debutant. "Een speler van Spakenburg vroeg aan mij of hij mijn shirtje mocht hebben. Ik zei: ik wil hem wel geven, maar het is mijn debuutshirt en ik heb gescoord dus ik hou hem voor mezelf. Ik ga er wat moois mee doen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws