Gefrustreerde Ihattaren kan ogen niet geloven: 'Dan ga je overal punten morsen'

Gefrustreerde Ihattaren kan ogen niet geloven: 'Dan ga je overal punten morsen'

02-02-2020 20:00 Laatste update: 20:06
120

Mohamed Ihattaren is behoorlijk gefrustreerd na afloop van de matige vertoning tegen Ajax (1-0). De aanvallende middenvelder wil zien dat hij en zijn ploeggenoten het goede spel van de trainingen eens vertonen in de wedstrijd.

Het zeventienjarige toptalent verscheen zichtbaar geïrriteerd voor de camera van FOX Sports. "Het was inderdaad heel matig en slecht. Dat kon je wel zien ja. We kunnen het wel, we hebben de spelers er ook voor. Op de trainingen gaat het er anders aan toe dan in de wedstrijd. Daar wordt geoefend voor de wedstrijden, maar als je het dan niet laat zien in de wedstrijd ga je overal punten morsen. Het stoort me dat we het in de wedstrijden niet laten zien. Je moet het in de wedstrijd doen, niet op de training", is Ihattaren stellig.

Hans Kraaij Jr. haalt het moment uit de eerste helft aan, waarbij Ihattaren behoorlijk gefrustreerd reageerde toen teamgenoot Bruma de bal van zijn voet afpakte. "Ik ben bezig met m'n dribbel, en hij stond in de weg. Ik vond dat hij de bal niet aan moest raken. Natuurlijk ben ik gefrustreerd, dat is normaal." Ihattaren hamert er nog eens op dat hij en zijn teamgenoten het op het veld moeten laten zien. "Je wilt gaan voetballen en laten zien wat je kunt. Ik probeer me niet te veel te irriteren. Ik wil het gewoon op het veld laten zien."