FC Utrecht mist verschillende spelers, Kerk traint wel mee in aanloop naar Ajax

FC Utrecht mist verschillende spelers, Kerk traint wel mee in aanloop naar Ajax

05-02-2020 21:07 Laatste update: 21:10
81

FC Utrecht neemt het zondag in Stadion Galgenwaard op tegen Ajax, maar het is nog maar de vraag met welke spelers. De Amsterdammers missen de nodige namen, maar ook bij Utrecht ontbraken er verschillende spelers in de groepstraining.

Ajax mist in Utrecht in ieder geval PSV-uitvallers Joël Veltman en Quincy Promes. Het tweetal staat enkele weken aan de kant na de topper tegen de Eindhovenaren, terwijl ook de beschikbaarheid van Ryan Babel een vraagteken is.

Wedden

Meer odds

Terwijl de koploper van de Eredivisie in onder meer Daley Blind, Zakaria Labyad en David Neres nog meer spelers mist, kampt ook FC Utrecht met verschillende blessuregevallen. Het Algemeen Dagblad meld woensdag namelijk dat een aantal spelers niet deelnam aan de groepstraining.

In aanloop naar het duel van zondag met Ajax ontbraken Mark van der Maarel en Adrián Dalmau, terwijl Joris van Overeem en Mitchell van Rooijen een individueel programma volgden. Ook keepers Thijmen Nijhuis en Maarten Paes trainden apart van de groep. Gyrano Kerk was wel van de partij en lijkt dus op tijd fit voor Ajax-thuis.