'Dat kan een valkuil zijn bij PSV waar Berghuis op zal azen'

'Dat kan een valkuil zijn bij PSV waar Berghuis op zal azen'

Gepubliceerd: woensdag 26 februari 2020 om 15:58wo 26-02-2020 om 15:58

Laatste update: woensdag 26 februari 2020 om 16:14wo 26-02-2020 om 16:14

Joop Hiele waarschuwt PSV voor Steven Berghuis. De voormalig doelman van Feyenoord denkt dat de smaakmaker van Feyenoord het PSV-back Ricardo Rodriguez tijdens de topper van komende zondag heel lastig kan gaan maken.

Komende zondag ontvangt nummer vier PSV nummer drie Feyenoord in eigen huis. "Berghuis verkeert in grootse vorm. Tegenover de linksback van PSV, Ricardo Rodríguez, is de kans aanwezig dat hij de ruimte gaat krijgen om de wedstrijd te beslissen", voorspelt Hiele in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Rodríguez maakt een solide indruk, maar doet vaak mee met de aanval. Dat kan een valkuil zijn waar Berghuis op zal azen."

Of de winnaar van de topper nog mag hopen op het kampioenschap? "Als sportman moet je dat altijd in je achterhoofd houden, ja. Vooral omdat Ajax in een lastige fase zit waarin niks vanzelf gaat. Wanneer AZ zondag in Amsterdam weet te winnen en de wedstrijd tussen PSV en Feyenoord ook een winnaar krijgt, komt alles wel heel dicht op elkaar te staan. Dan is de spanning volledig terug", aldus Hiele.

PSV - Feyenoord begint zondag om 14.30 uur.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws