Onana spreekt persoonlijke voorkeur uit: 'Als ik terug kan, ga ik terug'

Onana spreekt persoonlijke voorkeur uit: 'Als ik terug kan, ga ik terug'

13-04-2020 08:30
110

Andre Onana staat in de nadrukkelijke belangstelling van Paris Saint-Germain, maar de Ajax-doelman sluit een vertrek naar FC Barcelona niet uit. De sluitpost bewaart nog steeds goede herinneringen aan zijn tijd in de jeugdopleiding van de Catalaanse club.

In gesprek met Canal + Africa werd Onana gevraagd welke competitie zijn voorkeur heeft, de Primera División of de Premier League. De keeper staat naast Barcelona en Paris Saint-Germain ook in de belangstelling van Chelsea. "Dat is moeilijk om te zeggen", begint Onana. "Ik heb bij Barcelona nog steeds goede contacten met de voorzitter en de trainers."

Onana wil zich echter niet teveel richten op een transfer en houdt zijn gedachten bij Ajax. Wel lijkt Barcelona een streepje voor te hebben op de andere geïnteresseerde clubs. "Zoals ik al eerder heb gezegd: Barcelona is mijn thuis. Als ik terug kan, ga ik terug. Dat is nu alleen nog ver weg. Ik ben de keeper van Ajax en zie wel wat er na dit seizoen gaat gebeuren."

Zondag pakte L'Equipe al uit met het nieuws dat Onana zeer geïnteresseerd is om de overstap te maken naar Paris Saint-Germain. De huidige Ajax-doelman zou het in Parijs op moeten nemen tegen Keylor Navas, de huidige eerste keeper van de club.