Ambities Hahn wellicht in de ijskast: Nu er zoveel onbeantwoorde vragen zijn

Ambities Hahn wellicht in de ijskast: "Nu er zoveel onbeantwoorde vragen zijn"

16-04-2020 17:39
8

Warner Hahn blijft voorlopig in onzekerheid over het vervolg van zijn sportieve carrière. De 27-jarige doelman is geblesseerd én loopt uit zijn contract bij sc Heerenveen.

Hahn beseft als geen ander dat er momenteel andere prioriteiten zijn dan voetbaltransfers. "Veel clubs zijn bezig te zorgen dat ze volgend jaar nog bestaan, in plaats van de selectie te versterken", laat hij weten aan het Friesch Dagblad. De 27-jarige keeper sprak vóór het uitbreken van het coronavirus de wens uit om het eens in het buitenland te proberen. "Dat staat nog steeds. Maar nu er zoveel onbeantwoorde vragen zijn, weet ik niet hoe het komt."

De toekomstige international van Suriname houdt er rekening mee dat hij zijn laatste wedstrijd voor Heerenveen al gespeeld heeft: Hahn ziet het in ieder geval niet gebeuren dat de competitie spoedig hervat wordt. "Gezondheid gaat boven alles en zolang er zowel mensen ziek blijven worden als overlijden, lijkt me dat geen haalbare kaart." De komende weken staat voor hem in het teken van krachtoefeningen in eigen huis. "Daar is nu alle tijd voor. En als ik morgen een keertje spierpijn heb, dan is dat niet erg. Er zijn toch nog geen wedstrijden."