'Als FC Twente me zou benaderen, ga ik zéker in gesprek. Het is een mooie club'

'Als FC Twente me zou benaderen, ga ik zéker in gesprek. Het is een mooie club'

03-05-2020 17:38
60

Robert Maaskant heeft wel oren naar een baan bij FC Twente. De Enschedese club is op zoek naar een nieuwe technisch directeur, nu Ted van Leeuwen vertrekt. Dat lijkt ook het einde van trainer Gonzalo García in te luiden.

Maaskant is vrij sinds zijn ontslag bij VVV-Venlo en ziet Twente desgevraagd wel zitten. "Ik zit nooit helemaal zonder werk. Ik heb een uitzendbureau en dat loopt heel goed", lacht Maaskant tegenover RTV Oost. "Twente is vergelijkbaar met NAC. Fanatieke aanhang, iedereen vindt er wat van.."

"Ik vind FC Twente een mooie club en op het moment dat ze me zouden benaderen, zou ik zéker in gesprek gaan", beklemtoont Maaskant. "Maar dat is nu niet aan de orde, want ze zullen eerst nadenken over hoe ze deze situatie moeten oplossen."

De oud-trainer van onder meer NAC, Willem II en FC Groningen heeft de voorkeur voor een directierol. "Ik ben bij NAC en Almere City technisch directeur geweest en zie mezelf in de toekomst meer werken in zo'n rol. Ik heb daar studies voor gevolgd, waardoor ik ook algemeen directeur kan zijn."