Heracles maakt transfernieuws officieel: 'Wilde graag een stap hogerop maken'

Heracles maakt transfernieuws officieel: 'Wilde graag een stap hogerop maken'

Gepubliceerd: maandag 22 juni 2020 om 19:06ma 22-06-2020 om 19:06

Heracles Almelo heeft de komst van Rai Vloet officieel gemaakt. De Excelsior-speler werd al gelinkt aan de club uit Almelo en heeft een contract voor drie seizoenen getekend op Erve Asito.

Vloet kende een succesvol seizoen bij Excelsior, waar zijn contract na dit seizoen afloopt. Heracles hoeft dus geen transfersom neer te leggen voor de middenvelder. "Vanuit Excelsior Rotterdam wilde ik graag een stap hogerop maken, de Eredivisie hoorde daar zeker bij", geeft Vloet aan in gesprek met de clubkanalen. "Er was interesse vanuit meerdere clubs, maar het aanbod van Heracles Almelo past precies bij wat ik zoek."

De middenvelder ziet zichzelf als een speler die met 'het gezicht naar het doel van de tegenstander gevaar kan stichten'. "Zo heb ik op meerdere manieren doelpunten gemaakt en wedstrijden beslist. Op die manier wil ik ook belangrijk zijn voor Heracles Almelo. Ik heb gehoord dat het een fijne club is, met fijne mensen en fijne fans, waar ze je in je waarde laten. Daar voel ik mij prettig bij", aldus Vloet.

Technisch directeur Tim Gilissen is tevreden met de komst van Vloet. "Rai heeft laten zien over specifieke kwaliteiten te beschikken. Bovendien heeft hij bij Jong PSV, FC Eindhoven, NAC Breda en afgelopen seizoen bij Excelsior Rotterdam bewezen dat hij goals kan maken. Wij gaan samen met hem aan de slag om het maximale eruit te halen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws