Feyenoord maakt staf Advocaat compleet: Petrovic na 15 jaar terug in De Kuip

Feyenoord maakt staf Advocaat compleet: Petrovic na 15 jaar terug in De Kuip

Gepubliceerd: dinsdag 7 juli 2020 om 15:00di 07-07-2020 om 15:00

Laatste update: dinsdag 7 juli 2020 om 15:08di 07-07-2020 om 15:08

Feyenoord heeft de technische staf voor volgend seizoen rond. Zeljko Petrovic tekent voor één seizoen als assistent-trainer in De Kuip, zo bevestigen de Rotterdammers.

Feyyenoord is blij met de komst van Petrovic. "Petrovic is een ervaren assistent-trainer die heeft bewezen een goede combinatie te vormen met Dick Advocaat", zegt technisch directeur Frank Arnesen. "We hebben er alle vertrouwen in dat Zeljko er samen met de overige stafleden voor gaat zorgen dat Feyenoord komend seizoen top presteert."

Petrovic is geen onbekende in De Kuip: vijftien jaar geleden werd hij aangesteld als assistent van Ruud Gullit bij Feyenoord. Daarna werkte hij samen met Dick Advocaat bij onder meer Sunderland, de nationale ploeg van Servië en FC Utrecht. Petrovic was in de Eredivisie hoofdtrainer van RKC Waalwijk en ADO Den Haag. Eerder dit jaar liet hij zijn contract bij het Kroatische Inter Zapresic ontbinden vanwege het coronavirus.

"Vijftien jaren zijn voorbij gevlogen", reageert Petrovic. "Ik heb veel van de wereld gezien, veel ervaringen opgedaan. Die neem ik nu allemaal weer mee naar Rotterdam. Ik ga er alles aan doen om de successen die Feyenoord boekt sinds de komst van Advocaat komend seizoen door te zetten."

Met de aanstelling van Petrovic heeft Feyenoord het gat dat Saïd Bakkati achterliet bij zijn overstap naar het FC Cincinnati van Jaap Stam opgevuld. Cor Pot en John de Wolf zijn de andere assistenten van Advocaat.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws