Fleuren krijgt er geen genoeg van en begint als amateur aan achttiende (!) seizoen

Fleuren krijgt er geen genoeg van en begint als amateur aan achttiende (!) seizoen

Gepubliceerd: zaterdag 18 juli 2020 om 15:52za 18-07-2020 om 15:52

TOP Oss-verdediger Niels Fleuren heeft er toch nog een jaartje aan vastgeplakt. De 33-jarige linkspoot loopt al sinds december 2003 rond op de Nederlandse velden en heeft voor één jaar bijgetekend bij TOP, dat hem ook de kans geeft om aan zijn maatschappelijke carrière te werken.

De nummer 16 van de Keuken Kampioen Divisie was financieel gezien niet bij machte om het aflopende contract van Fleuren tegen dezelfde voorwaarden te verlengen. De in Gennep geboren verdediger wilde zelf nog een jaartje door, maar moest even geduld hebben. Inmiddels zijn beide partijen er alsnog uitgekomen: Fleuren gaat door op amateurbasis, maar krijgt ook een parttime kantoorbaan in het Frans Heesen Stadion.

De routinier is blij met de kans die hem geboden wordt. "Een voetbalcarrière is niet oneindig. Ik ben daarom heel blij met de mogelijkheid die TOP Oss me biedt om mezelf maatschappelijk te ontwikkelen", reageert hij. Ook directeur Peter Bijvelds is blij dat Fleuren behouden blijft voor de Brabanders. "Elke club op ons niveau wil een mens en een voetballer als Niels Feuren in zijn organisatie hebben."

Fleuren gaat binnenkort beginnen aan zijn achttiende (!) seizoen in het Nederlandse betaald voetbal. Tijdens zijn lange carrière diende hij slechts drie clubs: VVV-Venlo, FC Emmen en TOP Oss.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws