'Derksen en Van der Gijp laten Genee links liggen en dragen Hélène Hendriks voor'

'Derksen en Van der Gijp laten Genee links liggen en dragen Hélène Hendriks voor'

18-07-2020 19:17
222

Johan Derksen heeft samen met René van der Gijp voorgesteld om Veronica Inside door te zetten met een andere presentator. Het duo zou graag zien dat Hélène Hendriks de rol van Wilfred Genee gaat overnemen.

Derksen laat tegenover WNL Opiniemakers weten dat hij zeker niet meer aan één tafel wil zitten met Genee. De nestor van Veronica Inside wil samen met René van der Gijp verder, maar heeft Talpa wel gevraagd om het programma van een andere presentator te voorzien. Dat zou Hélène Hendriks moeten worden. "Ik ga er niet meer zitten met Wilfred Genee", klinkt het. "Dat is honderd procent zeker."

Het is volgens Derksen de schuld van de presentator dat het op deze manier niet verder kan. "Dit programma is door Wilfred Genee opgeblazen", legt de ervaren voetbalanalist uit. "Als we er nog met hem zouden gaan zitten zou het karakterloos zijn. Dat is ordinair voor de poen."

Genee, Van der Gijp en Derksen liggen al weken met elkaar in de clinch. De vaste analisten van Veronica Inside vinden dat hun presentator hen een mes in de rug stak tijdens de uitzending die in het teken stond van racisme. Op de bruiloft van Van der Gijp waren de mannen nog samen, maar dat heeft dus niet tot een verzoening geleid.