'Thiago sorteert met opmerkelijk bedankje voor op Liverpool-transfer'

'Thiago sorteert met opmerkelijk bedankje voor op Liverpool-transfer'

23-07-2020 13:42
24

De opmerkelijke overstap van Thiago Alcantara naar Liverpool wordt steeds realistischer. Volgens het in München gesitueerde Abendzeitung heeft de Spaanse international zijn Bayern München-vertrek al aangekondigd.

Het is geen geheim dat Thiago zijn zinnen heeft gezet op een transfer naar Liverpool, waar manager Jürgen Klopp hem met open armen staat op te wachten. De Duitser beschouwt Thiago naar verluidt als het ontbrekende stukje in de Liverpool-puzzel. Het is de bedoeling dat de 29-jarige middenvelder na het uitspelen van de Champions League van club wisselt.

In de tussentijd zou Thiago al afscheid hebben genomen van zijn teamgenoten. En dat is volgens Abendzeitung niet alles: hij heeft ook de Duitse scheidsrechters bedankt voor de afgelopen zeven jaar en voegde eraan toe dat hij in zijn carrière nooit zulke goede scheidsrechters heeft meegemaakt.

Liverpool en Bayern München hebben nog geen akkoord bereikt over de transfersom. De Duitsers eisen 35 miljoen euro, terwijl de Britten niet verder willen gaan dan 25 miljoen. Op Anfield ligt een lucratief contract klaar voor Thiago, die een aanbieding van Bayern heeft afgewezen. Hij ligt in de Allianz Arena nog één jaar vast.