Schmidt neemt PSV mee naar Duitsland: twee sparringpartners bekend

Schmidt neemt PSV mee naar Duitsland: twee sparringpartners bekend

24-07-2020 08:22
49

Het oefenprogramma van PSV in de voorbereiding op het nieuwe seizoen krijgt steeds meer vorm. Vrijdagochtend maakt de Eindhovense club bekend dat de selectie van trainer Roger Schmidt op trainingskamp gaat in Duitsland.

PSV slaat van 3 tot en met 9 augustus de tenten op in Marienfeld. In de West-Duitse plaats staan twee oefenduels op het programma: zaterdag 8 augustus tegen SC Verl en zondag 9 augustus tegen KFC Uerdingen. Beide clubs spelen op het derde niveau. Schmidt heeft een verleden bij Verl en kwam er tussen 1995 en 2002 tot 207 wedstrijden.

De trainingen en wedstrijden van PSV zijn niet toegankelijk voor supporters. 'De Corona-beperkingen die gelden in het gebied waar PSV verblijft, in combinatie met de logistiek ter plaatse, maken een handelbaar verloop van 'open trainingen' onmogelijk', klinkt het. 'PSV roept supporters daarom dringend op niet af te reizen naar Marienfeld.'

De wedstrijden van PSV worden live uitgezonden. Volgende week vrijdag (31 juli) speelt de ploeg van Schmidt een oefenwedstrijd tegen UNA op De Herdgang. Na het trainingskamp in Duitsland zijn Vitesse (15 augustus) en Willem II (21 augustus) de sparringpartners.