Succesvol aanvalsduo Opoku-Seuntjens herenigd: 'Dat kunstje hopelijk herhalen'

Succesvol aanvalsduo Opoku-Seuntjens herenigd: 'Dat kunstje hopelijk herhalen'

Gepubliceerd: woensdag 12 augustus 2020 om 16:07wo 12-08-2020 om 16:07

Johnatan Opoku gaat na vijf jaar VVV-Venlo bij De Graafschap aan de slag. De dertigjarige Zutphenaar is woensdagmiddag officieel voorgesteld door De Superboeren.

Opoku bevestigde eind mei dat hij VVV ging verlaten. Hij liet eerder weten te hopen op een buitenlands avontuur, maar uiteindelijk is het – nadat hij kortstondig weer meetrainde in Noord-Limburg – De Graafschap geworden. Beide partijen hadden niet veel tijd nodig om eruit te komen. "Ik heb vorige week met de mensen hier gesproken. Uiteindelijk zijn we tot een akkoord gekomen", laat hij weten via de officiële kanalen van zijn nieuwe club. "Een mooie stap voor mij. En ook nog dicht in de buurt."

De Graafschap heeft nu zeven nieuwe spelers binnengehaald: eerder kwamen Danny Verbeek, Julian Lelieveld, Rick Dekker, Elmo Lieftink, Rody de Boer en Joey Konings naar Doetinchem. Kersvers Superboer Opoku wordt herenigd met Ralf Seuntjens: de twee vormden bij VVV een succesvol, veel scorend duo. "Een mooie bijkomstigheid, mooie momenten met hem meegemaakt bij VVV. Hopelijk kunnen we dat kunstje hier herhalen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws