Neymar: 'Met deze state of mind onmogelijk om PSG uit te schakelen'

Neymar: 'Met deze state of mind onmogelijk om PSG uit te schakelen'

Gepubliceerd: woensdag 12 augustus 2020 om 23:51wo 12-08-2020 om 23:51

Hoewel Paris Saint-Germain op het randje van de afgrond balanceerde, was Neymar geen moment bang voor uitschakeling tegen Atalanta Bergamo in de kwartfinale van de Champions League. De Braziliaanse ster had een rotsvast vertrouwen in zijn team, vertelt hij.

"Dit is een geweldige avond", zegt Neymar tegen RMC Sport. "Het was moeilijk. Atalanta is een geweldig team, dat al het hele seizoen goed speelt, het is de verrassing van deze competitie. We wisten dat ze erg agressief zouden zijn, dat ze over het hele veld druk zouden zetten. Ze speelden erg goed, maar we zijn erg blij met wat we hebben gedaan. We speelden een geweldige wedstrijd."

PSG leek te worden uitgeschakeld, maar door twee goals in extremis vloog Atalanta uit het miljardenbal. Neymar twijfelde naar eigen zeggen niet aan de goede afloop. "Nee, ik heb geen moment gedacht dat we naar huis zouden gaan. Van begin tot eind dachten we aan kwalificatie voor de halve finale. Niemand gaat mijn gedachten van het halen van de finale krijgen. Ook de volgende wedstrijd zal moeilijk worden, maar we kunnen weer zo'n goede wedstrijd spelen."

Neymar was zelf de smaakmaker bij PSG met liefst zestien succesvolle dribbels. "Dit is een geweldige groep, een familie en met deze state of mind is het onmogelijk ons uit te schakelen", voorspelt de 28-jarige aanvaller.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws